Vi använder cookies   Läs mer

 

Örnsköldsviks filmstudio Hösten 2018

 

 

Torsdagar 19:00 på Folken, förutom de två sista filmerna om visas en lördag 14:00 och 16:30

 

För att minska hanteringen av kontanter ser vi helst att ni betalar in medlemsavgiften direkt till Örnsköldsviks Filmstudios plusgiro.

 

Medlemsavgiften kan betalas in under perioden 1 september 2018 till 17 september 2018. Medlemskortet hämtas ut i samband med att filmerna visas. Eventuella återstående medlemskort säljs i samband med filmvisningarna.

 

Eftersom vi har begränsat antal platser (och därmed medlemskort) så är det först till kvarn som gäller. Skulle det ta slut på medlemskort återbetalas avgiften.

 

VIKTIGT! Vi kommer lägga ut information på hemsidan ifall medlemskorten är slutsålda så kolla där innan du gör din inbetalning (www.ornskoldsviksfilmstudio.se). På hemsidan hittar du även kontaktinformation.

 

Plusgiro: 58 36 70-5

  Pris: 250 kr/vuxen; 150 kr/ungdom (födda 1998 eller senare)

  Period för inbetalning: 1/9-2018 till 17/9-2018 (därefter endast

  Kontant betalning vid visningarna)

 

   VIKTIGT! Märk betalningen med: Telefonnummer och namn för

  alla personer som inbetalning gäller för så att vi kan identifiera vilka

  som ska hämta ut medlemskortet.

 

 

 

   

24 Januari

 

Huset vid havet

Vid en liten vik, strax utanför Marseille ligger en pittoresk villa som ägs av en äldre herre. Hans tre barn har samlats för att vara hos honom under hans sista dagar. Det är Angela, som arbetar som skådespelare i Paris, Joseph, som förälskat sig i en yngre kvinna och Armand, den enda som stannat kvar i Marseille för att driva familjens restaurang. Den vackra omgivningen väcker minnen och de börjar fundera över vad de egentligen har tagit med sig av faderns ideal och den kollektiva anda som han försökt uppfostra dem i. Tankar som ställs på sin spets när några flyktingar plötsligt dyker upp i närheten.