Vi använder cookies   Läs mer

 

 

 

Palladium

Köpmangatan 3

Tel. 21 11 88

 

Kassan öppnar 45 min före första föreställningen.

 

Biljetter och fakta:

 

Kundtjänst: 08-56 26 00 00

(ej bokning av biljetter,
se istället direktnummer ovan).

 

Biografkassans öppettider:

Fre+mån-tis+tors 17:15 Lör-sön 11:45 Ons 12:15

 

 

 

 

 

                                                                                            
 
 
 

15 november - 21 november

 

 
 
 SVERIGEPREMIÄR!
Last Christmas
Speltid: 1 tim 43 min
Fre-sön+tis-tors 18:00
Dagbio: Fre 15:00 Ons 13:00
Från 7 år

Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta … och hysa lite hopp. 
 SVERIGEPREMIÄR!
Le Mans ’66
Speltid: 2 tim 33 min
Fre-sön+tis-tors 20:30
Dagbio: Fre 15:00 Ons 13:00
Från 11 år

Oscarbelönade Matt Damon och Christian Bale spelar huvudrollerna i ”Le Mans ’66” som är baserad på den sanna historien om den legendariska bildesignern Carroll Shelby ochden orädde föraren Ken Miles. Samtidigt som de kämpar mot sina inre demoner bygger de en revolutionerande racerbil för att göra det ingen trodde var möjligt – att utmana Ferrari under 24-timmarslopp i Le Mans 1966. 
 

Arne Alligator
sv tal, otextad

Lör-sön 13:00, 14:00

(bt) 

 

YouTube-stjärnan Arne Alligator tar steget till bioduken med sina populäraste animerade musikvideor och bjuder in barn och vuxna att sjunga med i låtarna och se till att taket lyfter i salongerna.

 

 

Drottningens corgi
Speltid: 1 tim 25 min
Lör-sön 13:00, 15:15
15.15 Lö-sö äv 13.00

(7) 

 

Rex är en nöjd corgi, han lever ett liv i lyx i sitt hem på Buckingham Palace. Trots stenhård konkurrens från de tre andra hundarna på slottet har han vunnit drottningens hjärta. Men hans självsäkra stil kan vara irriterande och under en middag med USA:s president råkar han orsaka en ytterst olämplig diplomatisk situation som får honom att skämmas. När en av de andra hundarna avslöjar att det var Rex fel, så hamnar han på Londons gator och möter stadens alla faror. Men hur kan han lösa problemet och få komma tillbaka till sitt älskade hem? Med hjälp av kärlek från nya vänner så finner han styrkan att kämpa och se farorna i vitögat

 

SverigePremiär!

Jag kommer hem igen till jul
Speltid: 1 tim 54 min
18.00, 20.45

(7) 

Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter.

 

Midway
Speltid: 2 tim 18 min

17:45
Dagbio: Fre 15:00 Ons 13:00

(15) 

 

Den episka och sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de över den japanska flottan vid slaget om Midway, en av de mest anmärkningsvärda striderna som svängde de allierade mot seger i Stilla havet under andra världskriget. Så tyckte medlemmarna om Midway 5 november förhandsvisades Midway för Filmstadens guldmedlemmar i hela landet.

 

 

 

Stephen King’s Doctor Sleep
Speltid: 2 tim 32 min

20.30 

Från 15 år

 

Efter skräckupplevelserna på Overlook hotel har Danny Torrance nu blivit vuxen. När han träffar en ung flicka som precis som han verkar ha magiska krafter bestämmer han sig för att skydda henne från Rose the Hat, ledaren för kulten The True Knots, som jagar personer som Danny och den unga flickan i sin strävan efter odödlighet. 39 år efter klassikern The Shining gick upp på biograferna kommer nu uppföljaren på Stanley Kubricks kultrulle. Precis som sin föregångare är Doctor Sleep baserad på en roman av den sjukligt produktiva författaren Stephen King.

 
Familjen Addams – Sv tal, otextad
Speltid: 1 tim 27 min 
Lör-sön 13:00, 15:15
Från 7 år

Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing.
 
Förfärliga snömannen – Sv tal, otextad
Speltid: 1 tim 38 min
Lör-sön 13:00, 15:15
Från 7 år

När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt.

Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.
 
 
Terminator: Dark Fate
Speltid: 2 tim 10 min
20:45
Från 15 år

Människans motståndskraft har tvingat Skynet att skicka alltmer utvecklade Terminators för att utrota hotet från mänskligheten en gång för alla. För 27 år sedan försökte de eliminera den framtida rebelledaren John Connor, men en ohelig allians av vänner och fiender ändrade framtiden innan den inträffat och hindrade Skynet från att bli till. Frågan är om det räckte att ända tidens gång för att rädda människorna från sitt öde? 
 
Tills Frank skiljer oss åt
Speltid: 1 tim 43 min
Fre-lör+ons-tors 17:30
Barntillåten

Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men han har redan en tjej… Hennes livscoach börjar tröttna och tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll.
 
Maleficent 2: Ondskans härskarinna
Speltid: 1 tim 59 min 
Sön-tis 17:45
Från 15 år

Vi följer den komplicerade relationen mellan Maleficent och den blivande drottningen Aurora. Tillsammans kämpar de mot nya motståndare för att skydda hedarna och den magiska varelser som bor där.

Angelina Jolie och Elle Fanning repriserar sina roller som Maleficent och Aurora när historien fortsätter flera år efter handligen i den första filmen. 
 
Joker
Speltid: 2 tim 2 min 
20:30
Från 15 år

Artur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker hanslå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det. Det leder till mer hån och även våld.