Vi använder cookies   Läs mer

 

 

 

Palladium

Köpmangatan 3

Tel. 21 11 88

 

Kassan öppnar 45 min före första föreställningen.

 

Biljetter och fakta:

 

Kundtjänst: 08-56 26 00 00

(ej bokning av biljetter,
se istället direktnummer ovan).

 

Biografkassans öppettider:

Fre+mån-tis+tors 17:15 Lör-sön 11:45 Ons 12:15

 

 

 

 

 

 
 

        19  - 25 oktober

 

 

 
 

SverigePremiär!

Halloween

Speltid: 1 tim 49 min

20.45

15 år

 

För sista gången konfronteras Laurie Strode med den maskerade figuren Michael Myers som jagat henne sedan hon med nöd och näppe undkom honom under Halloweennatten för fyra decennier sedan.

 
 

SverigePremiär!

Lyrro

Speltid: 1 tim 28 min

17.45, 20.45

Lö-sö äv 15.15

11 år

Borta bra men hemma bäst? Nej, det stämmer nog inte riktigt - och har nog aldrig gjort. Lyrro – In och utvandrarna är en sketch-artad film som handlar om att: Människan har alltid varit på väg. Ibland flyende från något men ofta också sökande efter något annat. Kanske är det bättre någon annanstans och kanske blir vi också bättre människor om vi får möjligheten att leva på en plats längre bort?

 
   

Christoffer Robin & Nalle Puh

Speltid: 1 tim 44 min

Lö-sö 13.00, 15.15

Från 7 år

Christoffer Robin, den lilla pojken som en gång i tiden älskade att ge sig ut på äventyr i Sjumilaskogen, har blivit vuxen. Men han känner sig vilsen i vuxenvärlden och nu måste hans barndomsvänner, Nalle Puh, Nasse, Ior och Tiger, ge sig ut i vår värld för att hjälpa Christoffer Robin hitta tillbaka till den omtänksamme och lekfulle lille pojken som fortfarande finns inom honom.

 
   

First Man

Speltid: 2 tim 18 min

17:45

Från 11 år

Den spännande historien om hur NASA landsatte en man på månen. Filmen utspelas sig under åren 1961-1969 med fokus på astronauten Neil Armstrong – den förste som gick på månen. First Man är baserad på boken med samma titel av James R. Hansen. Vi får komma nära Armstrong och de uppoffringar han gjorde för att kunna utföra ett av historien farligaste uppdrag.

 
 A Star Is Born
Speltid: 2 tim 16 min

17:45
Från 7 år

Ally har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag upptäcks av musikern Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner… 

 Pettson och Findus – Findus flyttar hemifrån
Speltid: 1 tim 22 min  

Lö-sö 13.00

Barntillåten

Findus hoppar runt i sin nya säng varje natt så att stackars Pettson inte kan sova. För att få lite ro bygger Pettson ett hopp-och-lekrum till Findus ute i uthuset bredvid. Det visar sig att Findus älskar sitt nya rum och friheten det ger så mycket att han bestämmer sig för att flytta dit permanent. Det är inte riktigt vad Pettson hade tänk sig. Pettson blir ledsen och ser framför sig ett väldig ensamt liv utan sin trogne vän. Findus, som gillar att bo själv måste nu komma på något som kan muntra upp Pettson. 

 

 

Venom
Speltid: 1 tim 53 min

17.45, 20.45

Från 15 år

Eddie har länge försökt avslöja den ökände grundaren av Life Foundation, geniet Carlton Drake – en besatthet som förstört hans karriär och förhållandet med flickvännen Anne Weying. När han undersöker ett av Drakes experiment, förenas utomjordingen Venom med Eddies kropp, och plötsligt har han otroliga superkrafter och förmågan att göra i stort sett vad han vill. Förvriden, mörk, oförutsägbar och driven av raseri, tvingar Venom Eddie att kämpa för kontrollen över de farliga egenskaperna, vars styka är både skrämmande och berusande. När Eddie och Venom behöver varandra, blir föreningen allt starkare. Var slutar Eddie och var börjar Venom? 

   

Johnny English Strikes Again

Speltid: 1 tim 29 min

20.45

Från 7 år

När en cyberattack avslöjar identiteten på alla agenter i Storbritannien, blir den pensionerade Johnny English underrättelsetjänstens sista hopp. Som en man med få färdigheter och analoga metoder måste Johnny English övervinna den moderna tekniken för att lyckas med detta uppdrag och hitta
 

Smallfoot

Speltid: 1 tim 36 min

Sv tal, otextad:

Lö-sö 13.00, 15.15

Barntillåten

I år klampar den animerade komedin Smallfoot in på biograferna! Nu vänds den legendariska myten om Bigfoot upp-och-ner när den unga och energiska Yetin plötsligt hittar något som han inte trodde existerade, en människa! Nyheten kring denna ”smallfoot” ger honom berömmelse och kanske finns det nu en chans att få flickan i hans drömmar. Men samtidigt skapar nyheten kaos i det lilla Yeti-samhället över vad mer som kan tänkas gömma sig där ute i den stora vida världen, bortom deras egna lilla snötäckta by. Smallfoot är berättelsen om vänskap, mod och lyckan över att upptäcka nya ting! Det här  
 

Superhjältarna 2

Speltid: 2 tim 06 min

Speltid: 2 tim 6 min

Från 7 år

Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet, Dash och Jack-Jack för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar.

 
 

Mamma Mia! Here We Go Again

Speltid: 2 tim 05 min

Lö-sö 15.15

Barntillåten

Gör dig redo att sjunga och dansa, skratta och förföras sommaren 2018! Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till den grekiska pärlan Kalokairi. Till det förflutna, för att berätta historien om hur allt blev som det blev med helt ny originalmusik baserad på ABBAs låtskatt.