Vi använder cookies   Läs mer

 

 

 

Palladium

Köpmangatan 3

Tel. 21 11 88

 

Kassan öppnar 45 min före första föreställningen.

 

Biljetter och fakta:

 

Kundtjänst: 08-56 26 00 00

(ej bokning av biljetter,
se istället direktnummer ovan).

 

Biografkassans öppettider:

Fre+mån-tis+tors 17:15 Lör-sön 11:45 Ons 12:15

 

 

 

 

 

 
 
 

24 maj- 30 maj

 

 

 
 
 


  

 

 

SVERIGEPREMIÄR!

 

Aladdin

Speltid: 2 tim 7 min

Eng tal: 18:00

Sv tal: Lör-sön 15:15

Från 11 år

 

I denna spelfilmsversion av den animerade klassikern möter vi Anden, som har kraften att ge tre önskningar till den som har den magiska lampan. Alad din är den gatsmarte småtjuven som förälskar sig i sultanens vackra dotter Jasmin. Jasmin vill kunna påverka sitt liv, men hennes far vill allra helst hitta en äkta avsätta Sultanen för att själv få styra Agrabah.

 

I regi av Guy Ritchie som bl.a gjort ”Sherlock Holmes” och ”The Man from U.N.C.L.E” © Disney

  
 

SVERIGEPREMIÄR!

 

Brighburn

Speltid: 1 tim 26 min

20:45

Från 15 år

 

Vad skulle hända om ett barn från en annan värld kraschlandade på Jorden men istället för att bil mänsklighetens hjälte visar sig vara något onskefullt?

 
 

SVERIGEPREMIÄR ONSDAG!

 

Godzilla II – King of the Monsters

Speltid: 2 tim 12 min

Ons-tors 20:45

Från 11 år     

 

Hjältarna i den kryptozoologiska byrån Monarch ställs inför en samling av historiens största monster när Godzilla möter Mothra, Rodan och den trehövdade King Ghidora. När de forntida superarterna man längre bara trodde var en myt reser sig så står hela mänsklighetens existens på spel.

 
 

VERIGEPREMIÄR ONSDAG!

 

Rocketman

Speltid: 2 tim 1 min

Ons-tors 18:00

Från 7 år

 

Berättelsen om legenden Elton Johns liv, från de tidiga åren som underbarn vid Royal Academy of Music genom hans långa och betydande musikaliska samarbete med Bernie Taupin.

   

 

Amundsen

Speltid: 2 tim 5 min

18:00

Från 11 år

 

Roald Amundsen var den första personen att nå fram till Sydpolen. Han var inte bara en framgångsrik upptäcktsresande utan även en fascinerande person. För att nå sina mål drog han sig inte för att ljuga och bedra sina närmaste vilket ledde till att han fick betala ett högt pris som människa.

 
   

 

John Wick 3 - Parabellum

Speltid: 2 tim 11 min

Fre-tis 20:45

Från 15 år 

 

Efter att ha dödat en medlem av The High Table, ett Internationellt sällskap för yrkesmördare så blir John excommunicado och utesluts ur gruppen – med en prislapp på sitt huvud på 14 miljoner dollar blir han måltavla för lönnmördare från hela världen.

 
   

 

The Hustle

Speltid: 1 tim 34 min

17:30

Från 7 år 

 

Två kvinnor med väldigt olika bakgrunder tävlar om att lura av en ung tech-miljardär hans förmögenhet. Men det blir snart tydligt för dem att de kan ha mer gemensamt än de trott.

 

 
   

 

Willy & monsterplaneten – sv tal,otextad

Speltid: 1 tim 30 min

Lör-sön 15:30

Från 7 år 

 

När familjens rymdskepp råkar ut för en olycka, blir den lille Willy tvungen att lämna skeppet och sina föräldrar. Willys räddningskapsel landar på en spännande och outforskad planet. Med hjälp av roboten Nick måste Willy klara sig själv till dess att hjälp kommer och hämtar dom. På den nya planeten får Willy och Nick vara med om ett färgsprakande äventyr och dom finner en fin vän i varelsen Blixten som visar sig vara en riktig glädjespridare.

 
   

 

Pokémon: Detective Pikachu

Speltid: 1 tim 44 min

Fre+mån-tis 18:00, 20:45

Lör-sön 15:30, 18:00, 20:45

Ons-tors 20:45

Från 11 år 

 

Efter privatdetektiven Harry Goodmans mystiska försvinnande försöker hans son Tim ta reda på vad som hänt. Till sin hjälp har han den hysteriskt roliga och gulliga superdekaren Pikachu. Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr genom Ryme Citys neonbelysta gator för att lösa. På vägen avslöjar de en ondskefull plan som hotar hela Pokémon-universumet.

   

 

Avengers: Endgame

Speltid: 3 tim 2 min

Fre-tis 19:45

Från 11 år 

 

Efter de katastrofala händelserna, som startades av Thanos, och vilka raderade halva universum och splittrade The Avengers tvingas de återstående medlemmarna i Avengers ta upp en sista kamp.

 
 

Drömparken - sv tal

Animerat, Äventyr,

Speltid: 1 tim 26 min

Lör-sön 15:30

7 år

 

Drömparken handlar om en fantastisk nöjespark där den väldigt kreativa flickan Junes drömmar kommer till liv.