Vi använder cookies   Läs mer

 

 

Den 27 Oktober tog Modo emot gästande Frölunda för en match med ett Rosa tema. Matchen var till förmån för bröstcancer och pengar samlades in på olika sätt både före och under kvällen.

 

Modo-dam samlade in 4000 kronor som gick direkt till insamlingen.

 

När lagledaren och en av Modos starkaste spelare Byron Ritchie blev skadad startade Stina Lundblad en insamling på internet där fansen fick skänka pengar till insamlingen och summan blev 14 000 kronor, man köpte även en blomma till den skadade lagkaptenen som fick ta emot blomman som representerade pengarna, detta skedde på isen innan matchstart.

 

Modo Sports Academy som ligger i Fjällräven Center samlade in 9600 kronor genom att åtta personer under matchen sprang och cyklade för att samla in pengar samtidigt som de kunde kolla på matchen.

 

I 50/50-lotteriet samlades det in 24 040 kronor och detta gick också direkt till insamlingen.

 

Spelarnas rosa matchtröjor auktionerades också ut och dessa överlämnades till köparna efter matchen då spelarna kom ut på isen för överlämning och autografskrivning.

 

Mycket pengar samlades alltså in på flera olika sätt, genom auktioner (både av tröjor och klubbor), försäljning och insamlingar, så trots förlust mot Frölunda med 2-3 så var det en lyckad kväll. Ett väldigt bra initiativ och pengarna går helt klart till en viktig sak, till att bekämpa cancer!

 

 

     

             Truppen tillsammans med de som köpt tröjorna                      Överlämning och signering av de sålda tröjorna