Vi använder cookies   Läs mer

 

 

   Mitt Namn är Per Vågberg.

   Ni lär få se mer av mig! :)

 

 

   Lite om mig!

   Jag är en kille som gillar och gör allt möjligt!

   Här nedanför så kan ni läsa lite om mig och mina   intressen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografi

Jag gillar att fotografera djur/natur men det blir en del annat också. Har även ett konto på redbubble där man kan sälja sin konst/fotografier. Mitt alias där är pvagberg och där kan man se mina bästa fotografier.

 

Dataspel/Tvspel

Jag har ingen riktig favorit när det gäller spel. Jag kanske är lite nostalgisk för det jag nu tänker säga. Det var bättre förr när det gäller dataspel/tvspel. För att nämna några spel. tvspel Super street fighter 2, Super Mario 3 och Megaman 2 dataspel Rayman, Red Alert och Duke Nukem 3D.  

 

 

Fiske

När det gäller fisket så gillar jag mest att meta. Störta abborre jag fått på metspö vägde 7Hg. När det gäller kastspö har jag bara fått småfisk. Det bästa med att fiska är lugnet och tystnaden.

 

 

Film

Jag gilllar att kolla på det mesta när det gäller film. Men mina favorit changers är (Anime, Skräck, Animerat, Komedi,Fantasy,Sci-fi) Några favoritfilmer är Spiderwick,Snuten i hollywood, och alla Marvel/Disney filmer.

 

Samlarprylar

Jag gillar att samla på prylar från Filmer och spel. Man kan säga att jag är en riktig nörd. Ett exempel är att jag prenumererar på Arcadeblock som är helt enkelt en samlarlåda för alla gamers!

Som innehåller massa godbitar för oss som gillar att samla på spelprylar. Men jag samlar även på kortlekar av alla de slag. Har väl ungefär 55 eller flera kortlekar just nu och min favorit är en helt i guldfärg.