Vi använder cookies   Läs mer

”Last Christmas”

Katarina (eller Kate som hon föredrar att kallas) jobbar i en butik som säljer julsaker året runt tillsammans med sin chef som kallar sig för Santa. Förra julen genomgick Kate en hjärttransplantation och sedan dess så har hon varit nedstämd. Kate tycker att det känns konstigt med det främmande hjärtat som bultar i henne och alla andra verkar förvänta sig att hon ska vara som vanligt. Men så träffar hon Tom som verkar för bra för att vara sann. Tom får den struliga och själviska Kate att titta upp och se det vackra igen och bli volontär på ett centrum för hemlösa. Han hjälper Kate att bli glad och får henne att känna sig verklig. Men mystiska Tom har något som han inte har berättat.

Filmen ”Last Christmas” är inspirerad av jullåten Last Christmas av Wham och är en mysig romantisk amerikansk komedi med jultema. Filmen är regisserad av Paul Feig och manus skrevs av Bryony Kimmings och Emma Thompson. ”Last Christmas” hade premiär den 13:e november 2019.

Filmen bjöd inte på så mycket skratt men en stor dos julstämning och även några tårar. En väldigt mysig film att se som jag rekommenderar.