Vi använder cookies   Läs mer


Hej! Jag är Leja och jag har varit och haft prao på Lokalkoll i två veckor på måndagar, tisdagar och fredagar.

 

Jag älskar att skriva och prata om mina intressen som oftast handlar om olika sätt att rita och måla både digitalt och på papper eller så handlar det väldigt mycket om vad för spel jag spelar och är intresserad av. Spelen jag spelar också brukar ge mig inspiration till det jag ritar tack vare historierna och karaktärerna men världen själv som spelen har skapat också ger väldigt mycket inspiration speciellt om det finns saker och teman man kan bygga på.

 

Jag är inte den mest sociala personen på planeten men jag uppskattar väldigt mycket de vänner och familj jag har tack vare det. Jag vill att alla ska vara glada också så vill jag att alla ska må bra för jag själv blir glad när de runt om kring mig är! Det sista är att jag är nyfiken på alla olika jobb som finns så det är alltid jätteroligt när man få vara på ett nytt ställe även om det känns väldigt nervöst i början. Man vet aldrig hur grejer kommer gå om man inte provar på olika ställen också får man mycket olika erfarenheter när man ta an olika typer av jobb!


Lokalkoll 10/10! Ett lugnt och trevligt ställe där man får jobba i sin egen rytm utan några oroligheter. Jag tackar så himla mycket för att jag fick komma och jobba hos er som praoplats! Ha det nu bara bra dagar framför er!