Vi använder cookies   Läs mer

 

Vecka 8

 

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1)

En händelse tidigt på veckan kan få dig att tvivla på dig själv. Detta kan tyvärr förpesta veckan om du inte tänker igenom situationen ordentligt. Du kommer antagligen att gå stärkt genom det inträffade om du bara ger det lite tid, men du skall nog planera in några kvällar där du får vara själv och kan fundera i lugn och ro.

                                                         

  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer det inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt skönt.

                              
                              

  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.

                                                         

  
 

Väduren (21/3- 19/4)

Du känner att du har varit riktigt flitig på sistone men kan bli lite missnöje med att du inte får något kvitto på det. På något sätt verkar det som om de du arbetar med har svårt att ge respons. Du kan nog råda bot på detta genom att själv tänka på att säga vad du tycker och inte hålla inne med dina omdömen. Det kan bli en lite omställning i början men efter ett tag kan du vara säker på att det blir positivt för alla parter.


           

  
 

Oxen (20/4- 20/5)

 

Det ser ut att bli en ganska långsam och seg vecka. Din energi och ditt humör är det dock inget fel på, det är snarare omgivningen som inte bjuder på några utmaningar alls. Helgen blir något bättre, mest för att din charm fungerar extra bra under den här tiden. Om du är på jakt efter ett nytt förhållande eller bara en flirt, så kan det komma bra till pass.

  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan bjuder på många stimulerande diskussioner med dina vänner. Det finns stor chans att du upptäcker en sida hos en vän som du tidigare inte har sett, helt enkelt på grund av att ni aldrig har tagit upp just det här ämnet till diskussion förut. På kärlekens område ser i alla fall en positiv sak ut att hända under veckan. Det är svårt att förutsäga precis vad det är, men det verkar som om du kommer att bli riktigt nöjd med händelsernas utveckling.


  
 

Kräftan (21/6 - 22/7) 

Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.

                                  

  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

Dina instinkter och din intuition är dig till god hjälp under veckans första del. Tänk inte så mycket utan lita på dina känslor så kommer situationen att ordna upp sig till det bästa. Under helgen får du chansen att imponera på någon som du ser upp till. Se till att komma väl förberedd till detta möte.

                                                           

  
 

Jungfrun (23/9 - 22/10)

Roliga aktiviteter och vänner är i fokus i början på den här veckan. Planera inte in några tråkiga måsten då utan försök att njuta så mycket som möjligt redan under veckans första dagar. Under helgen kan en förkylning göra sig påmind och då kommer du antagligen att sakna energi att göra något annat än det du är tvungen till.

                                    

  
 

 Vågen (23/9 - 22/10)

Denna vecka handlar mycket om att motstå frestelser för dig. Så fort du ser något eller (någon) som du vill ha så känner du att du verkligen måste ha det och kan få svårt att få ro innan du fått det. Du behöver nog tänka igenom dessa situationer lite extra, annars finns det stor risk att du ger dessa saker för stor uppmärksamhet och inte lägger krutet på aktiviteter där det behövs som mest. Att fråga en vän om råd innan du handlar kan vara en bra strategi.

 

 

  
 

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här veckan kan du blivit något osäker på den karriär du har valt och kan ifrågasätta dina tidigare val och önskningar. Kanske är det så att du har mognat lite under de senaste åren och kan se på din situation med lite visare ögon. Det tåls i alla fall att funderas på och ju tidigare du gör desto bättre.

                                   

  
 

Skytten (22/11 - 21/12).


Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.