Vi använder cookies   Läs mer

VECKA 38

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din sociala och vänskapliga sida är särskilt stark den här veckan och du har en förmåga att få personer i din närhet på mycket gott humör oavsett omständigheterna. På arbetet är du därför något av en mittpunkt den här veckan eftersom du sprider så mycket positiv energi omkring dig. Tyvärr så fungerar det inte lika bra på kärlekens område, det är nästan som om du spenderar all din energi på dina vänner och inte har kvar att lägga på din partner.

  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du känner verkligen för att göra stora förändringar den här veckan, men frågan är om det inte vore bäst att göra en liten förändring först och se hur det går? Om du ändå bestämmer dig för att göra den stora förändringen – bered dig på att vissa vänner har ett och annat att säga om detta och inte alls är så entusiastiska över detta som du är.

  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan kommer att kräva en hel del självdisciplin av dig. Vänner kan föreslå intressanta aktiviteter men du vet självmed dig att du verkligen måste slutföra något innan du riktigt kan roa dig. Du gör nog rätt i att säga nej till dessa erbjudanden tills du har gjort klart ditt arbete, ditt dåliga samvete hade i alla fall dragit ner nöjet ordentligt.


  
 

Väduren (21/3- 19/4)

Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan – något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen.

  
 

Oxen (20/4- 20/5)

Början på veckan ser ut att bli riktigt bra och du lyckas i nästan allt som du tar dig för. Slutet på veckan ser dock ut att bli lite tuffare. Det ser ut som om du kan dra på dig en mindre åkomma som till exempel en förkylning och detta påverkar antagligen din energi negativt. Försök där för att inte planera något viktigt till helgen utan hellre skjuta på framtiden ett tag.                                                       

                                   

  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du har verkligen lust att säga ditt hjärtas mening till en nära vän den här veckan men bör nog se upp så att du inte låter känslorna tala för mycket. Din vän blir nog inte särskilt glad över den kritik du förmedlar. Men detta är inget du behöver ligga sömnlös över. Ni har ett tillräckligt gott förhållande för att reda ut den här småsaken.

  
 

Kräftan (21/6 - 22/7)

En shoppingtur med en vän ser ut att bli väldigt lyckad och givande om du gör den tidigt på veckan. Det ser ut som om ni hjälper varandra med att ta bra beslut. I mitten av veckan eller till helgen kan du drabbas av en lindrig förkylning. Du blir inte sängliggande men måste kanske avboka en aktivitet som du har planerat.


  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

Den här veckan bjuder på många stimulerande diskussioner med dina vänner. Det finns stor chans att du upptäcker en sida hos en vän som du tidigare inte har sett, helt enkelt på grund av att ni aldrig har tagit upp just det ämnet till diskussion förut. På kärlekens område ser i alla fall en positiv sak ut att hända under veckan. Det är svårt att förutsäga precis vad det är, men det verkar som om du kommer att bli riktigt nöjd med händelsernas utveckling.              

  
 

Jungfrun (23/8 - 22/9)

En mindre åkomma kan irritera dig under veckan. Den slår antagligen till under veckans mitt. Det är inget allvarligt som väl är, men din energi drabbas och det påverkar både arbete och relationer. Eventuella motionspass får du nog skjuta på framtiden ett tag, men om du har någon bok som du gärna vill läsa ut så är detta ett bra tillfälle.

     

  

 

Vågen (23/9 - 22/10)

Din logiska del och dina känslor kan hamna i konflikt den här veckan. Du har vissa situationer framför dig där du vet hur du skall agera – eller rättare sagt borde agera. Av någon anledning så blir det ändå svårt, du kan inte förmå dig att göra rätt sak utan tvingas i många av de här fallen att följa dina känslor.

  
 

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Turen ser ut att vända sin goda sida åt dig under hela veckan. Vad det blir av det beror dock på vad du ägnar dig åt under den här tiden. Detta ser också ut att vara en bra tid för alla sorters förhandlingar och avtal. Om du till exempel har en löneförhandling under veckan så ser det ut att kunna bli ett riktigt bra resultat av den, särskilt om du har den under veckans första del.

                                

         

  
 

Skytten (22/11 - 21/12)

Din tankeförmåga är särskilt bra för tillfället och det mesta som du gör blir positivt påverkat av detta. Under mitten av veckan kan du inte låta bli att tänka på arbete och studier men du kanske bör lyfta din horisont en aning och istället tänka lite mer långsiktigt. Gör lite efter efterforskning på det här området nu när du är extra skarp. Du kan få idéer som du kan ha nytta av under lång tid framöver.