Vi använder cookies   Läs mer

VECKA 03

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är viktigt att du ger dina nära och kära mycket tid den här veckan. Varför inte planera in en gemensam aktivitet under helgen? Tyvärr kan du känna dig lite vissen, speciellt under veckans första hälft, kanske är det en förkylning som spökar. Ditt arbete flyter dock på bra och du känner inte att du hindras av att du inte känner dig på topp.                               

  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Din logiska del och dina känslor kan hamna i konflikt den här veckan. Du har vissa situationer framför dig där du vet hur du skall agera-eller rättare sagt borde agera. Av någon anledning så blir det ändå svårt, du kan inte förmå dig att göra rätt sak utan tvingas i många av de här fallen att följa dina känslor.

  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Utan dina vänner hade veckan blivit en seg historia. Du känner dig överarbetad och har svårt att samla den energi som krävs för att vara kreativ. Tur då att någon annan hittar på en kul aktivitet. Du kanske inte känner för att följa med direkt men allt tyder på att det kommer att bli riktigt kul om du gör det.

  
 

Väduren (21/3- 19/4)

Det kan kännas som om någon står i vägen för dig den här veckan. Tyvärr så når du inte dina uppsatta mål hur du än försöker, och detta kan få dig att skylla dina misslyckanden på någon annan. Ta tillfället i akt att undersöka om dina mål verkligen är realistiska och står för något du själv verkligen vill. I mitten av veckan ser det ut som om du får utlopp för din romantiska sida. Om du är i ett förhållande så får du nog en mysig kväll med din partner.                                                                                       

  
 

Oxen (20/4- 20/5)

Personer i din närhet kan den här veckan försöka pressa in dig i en situation som du egentligen inte är sugen på. De har dock en tuff nöt att knäcka-den här gången är du inte så medgörlig som du brukar vara. Veckan i övrigt blir inte så händelserik, det känns som om du går i samma hjulspår. Du vill ha förändring men på dina egna villkor.                                   

  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du bär på en lust att lämna den gråa vardagen och bara resa iväg. Om du inte redan har en resa planerad så kan det vara läge att boka in en, om så bara en dagstur. Det kommer att göra dig gott och din energi kommer att stiga märkbart. Är du inte i ett förhållande så fråga om en vän vill vara reskamrat. En flirt är i så fall möjlig på destinationsadressen.

  
 

Kräftan (21/6 - 22/7)

Om du är ett förhållande så kan veckan bli rätt tråkig. Du är trött på att det inte händer något och kan lätt beskylla din partner för detta. Irritation föder irritation och det kan snart utvecklas till ett storgräl om du inte avbryter det tidigt. Kanske bör du inte förvänta dig särskilt mycket från din partner den här tiden utan planera in någon rolig aktivitet med dina vänner istället.                                    

 

 

  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner verkligen för att göra stora förändringar den här veckan, men frågan är om det inte vore bäst att göra en liten förändring först och se hur det går? Om du ändå bestämmer dig för att göra den stora förändringen-bered dig då på att vissa vänner har ett och annat att säga om detta och inte alls är så entusiastiska över detta som du är.                                                                                      

  
 

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här veckan passar mycket bra för att återknyta bekantskapen med en gammal vän som du inte har träffat på länge. Det fanns ju egentligen inte någon riktigt bra orsak till att ni slutade träffas, det blev ju bara så. Men det här måste planeras bra för att inte rinna ut i sanden. Se till att du har någon aktivitet att föreslå innan du tar kontakt.

  

 

Vågen (23/9 - 22/10)

 

Mitten av veckan präglas av mindre misslyckanden. Det är inte några allvarliga saker men de irriterar dig ordentligt. Om du hjälper en vän kan du räkna med att få igen din tjänst med råge. Helgen blir bra även om du tvingas ändra i planeringen något. I kärlekslivet gör du tyvärr inte några framsteg under veckan.

  
 

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det finns vissa saker som du verkligen inte har lust med och dessa saker skjuter du upp så långt det bara går. Men sakerna försvinner ju inte för det-det har du ju märkt. Tyvärr så verkar denna vecka just vara en sådan vecka där du verkligen måste ta i tu med vissa saker. Tråkigt-men nödvändigt.                                                          

 

  
 

Skytten (22/11 - 21/12)

Du måste ta dig tid att ta itu med ett problem som har hängt över dig ett tag nu. Det verkar vara av ekonomisk art, men som tur är har du nu resurserna att lösa det. Helgen passar mycket bra för att prova nya saker. Kanske finns det en restaurang som du velat gå till länge men som du ännu inte har fått chansen att testa. Var kreativ och du kommer inte att bli besviken på resultatet.