Vi använder cookies   Läs mer

VECKA 49

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du hade förhoppningar om en flirt den här veckan så blir du nog tyvärr besviken. Även om din energi är hög så verkar det inte som om du har turen att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, du hittar i alla fall inget som är av intresse. Men du kan ändå glädjas åt en riktigt kul kväll med dina vänner under helgen om du är på humör. 

                     
                       

  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan förvånas av en persons sätt den här veckan. Du känner att det är något som inte stämmer riktigt med den här personens normala uppträdande. Det verkar som om det finns något dolt motiv som du inte riktigt kan se än. Saker och ting klarnar framåt helgen och du får då antagligen reda på varför det har blivit som det har blivit. Var beredd på att få en överraskning.                                     

  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)

En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd. 

 

  
 

Väduren (21/3- 19/4)

Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat. 

                         

  
 

Oxen (20/4- 20/5)

Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt. 

  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Veckan blir inte som du har planerat. Dina närmaste sätter käppar i hjulet för dig och det irriterar dig oerhört. Lite senare i veckan får du gjort det du tänkte och ditt humör stabiliseras. Helgen bjuder på en överraskning men du har tyvärr inte tid att glädjas åt den så mycket som du hade velat. 

  
 

Kräftan (21/6 - 22/7)

Försök att gå till sängs tidigt de närmaste dagarna. Du kommer att känna skillnaden i energinivå och du får förnyad kraft till att lösa de små problem som du har framför dig. Detta gäller särskilt för dig som har utmaningar i jobbet eller skolan den närmaste tiden. För att få den skönhetssömn du behöver så är det ingen dum idé att planera in ett extra träningspass. 

 

  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det finns stor chans att en vän som du inte varit i kontakt med på länge hör av sig den här veckan. Ge den här personen din tid och ta till dig av eventuella råd som erbjuds. Försök också den här veckan att umgås mycket med vänner och familj, både du och dem behöver lite sällskap den här tiden. 

 

                                                                                                                                             

  
 

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det här är en tid då du har mycket energi och verkligen kan sätta tänderna i problem som du tidigare har ryggat undan för. Efter att du har löst några av dessa känner du mycket nöjd med dig själv och kan ägna resten av veckan åt att ta det lugnt med gott samvete. Personer runt omkring dig ser ut att imponeras av din plötsliga energi och problemlösningsförmåga. 

 

  

 

Vågen (23/9 - 22/10)

Dina kommunikationsfärdigheter är dig verkligen till hjälp den här veckan. Du kan undvika en knipa på jobbet genom att använda dem på rätt sätt. Annars så är det en tämligen lugn vecka, både när det gäller din arbetsplats och dina relationer med dina vänner. På kärleksfronten sker det heller inte några förändringar.                                     

  
 

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan under denna period känna att du göra ett antal förändringar. Nya vänner, nya intresseområden, ja nästan allt kan behöva en uppfräschning i dina ögon. Se bara till så att du inte ändrar för just ändringens skull, det finns många saker i ditt liv som är mycket bra nu och där du faktiskt inte behöver någon omväxling.                                     

                                

         

  
 

Skytten (22/11 - 21/12)

Roliga aktiviteter och vänner är i fokus i början på den här veckan. Planera inte in några tråkiga måsten då utan försök att njuta så mycket som möjligt redan under veckans första dagar. Under helgen kan en förkylning göra sig påmind och då kommer du antagligen att sakna energi att göra något annat än det du är tvungen till.