Vi använder cookies   Läs mer

VECKA 19

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det här är en tid då du har mycket energi och verkligen kan sätta tänderna i problem som du tidigare har ryggat undan för. Efter att du har löst några av dessa känner du mycket nöjd med dig själv och kan ägna resten av veckan åt att ta det lugnt med gott samvete. Personer runt omkring dig ser ut att imponeras av din plötsliga energi och problemlösningsförmåga                  

  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.            

  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din logiska del och dina känslor kan hamna i konflikt den här veckan. Du har vissa situationer framför dig där du vet hur du skall agera – eller rättare sagt borde agera. Av någon anledning så blir det ändå svårt, du kan inte förmå dig att göra rätt sak utan tvingas i många av de här fallen att följa dina känslor.                                                                

 

  
 

Väduren (21/3- 19/4)

Ett sökande efter något verkar prägla den här veckan. Kanske är det något som du har tappat bort, men det kan också röra sig om ett sökande efter en känsla eller efter romantik som du tycker att du har saknat på den sista tiden. Det ser ut som om ditt sökande blir framgångsrikt på de ställen där du minst anar det. Ett tips är därför att utöka ditt sökområde så att det omfattar platser där du tidigare inte varit så lyckosam. 

  
 

Oxen (20/4- 20/5)

Det är en speciell person som du gärna vill umgås extra mycket med för tillfället och det ser faktiskt ut som du får chansen att göra det om du bara lägger om din planering något. Detta gör du mer än gärna, även om du kanske får några kommentarer från andra som nu känner sig åsidosatta. Din shoppinglust är på en ovanligt hög nivå just nu, och det kan bli kostsamt om du inte tänker dig för innan du handlar.                                                                        

                                   

  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Att vara en god lyssnare är a och o den här veckan. Ofta kan du tycka att du lyssnar på vad andra säger men du verkar inte riktigt ta in budskapet från de andra, de tycker i alla fall inte dem. Om du är sugen på att byta jobb eller kanske göra något helt nytt så passar den här veckan bra för planering inom detta område.                                      

  
 

Kräftan (21/6 - 22/7)

Du kan under denna period känna att du göra ett antal förändringar. Nya vänner, nya intresseområden, ja nästan allt kan behöva en uppfräschning i dina ögon. Se bara till så att du inte ändrar för just ändringens skull, det finns många saker i ditt liv som är mycket bra nu och där du faktiskt inte behöver någon omväxling.                                  

 

  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner verkligen för att göra stora förändringar den här veckan, men frågan är om det inte vore bäst att göra en liten förändring först och se hur det går? Om du ändå bestämmer dig för att göra den stora förändringen – bered dig då på att vissa vänner har ett och annat att säga om detta och inte alls är så entusiastiska över detta som du är.  

  
 

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Energin kan tyvärr saknas denna vecka. Var noga med att ge dig tid till att återhämta dig och var väldigt selektiv med vilka uppgifter du tar på dig. Till helgen har din energi fyllts på en aning och ditt humör lyfts också tillsammans med detta. Du och en vän ser ut att ha en trevlig dag i slutet av veckan. Det ser ut som du spenderar en del pengar (lite mer än du tänkte) under denna aktivitet. 

  

 

Vågen (23/9 - 22/10)

Du är riktigt tursam större delen av den här veckan och många små och stora saker går just nu din väg. Försök att utnyttja detta så gott det går och ta chansen att utsätta dig för situationer som du vet är utvecklande men som känns lite skrämmande. Ditt självförtroende och din energi kommer att öka till följd av detta och gör antagligen hela veckan till en mycket angenäm upplevelse.                                 

  
 

Skorpionen (23/10 - 21/11)

En del förändringar kan ske den här veckan. Du hade gärna sett att saker hade varit som de brukar ett tag till – det är trots allt enklast så. Men förändringar behöver inte vara negativa, det är förändring som får oss att växa som människor och bli starkare. Ha detta i åtanke och gläds åt att kunna hantera dessa förändringar och utvecklas med dem.                                

         

                                

         

  
 

Skytten (22/11 - 21/12)

Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.