Vi använder cookies   Läs mer

VECKA 37

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1)


Veckan börjar lugnt och du får tid till att ta hand om arbete och studier. Lite senare på veckan får du däremot möjlighet att ägna dig åt flera sociala aktiviteter. Inte dig emot – du har faktiskt varit lite uttråkad den sista tiden. Om du är singel så är chanserna större än vanligt för att hitta någon. Men räkna inte med att det går lätt – du måste faktiskt anstränga dig ordentligt för att något skall hända på det området.                                   

  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

 

Du kan ta det lugnt den här veckan. Det mesta flyter på bra i ditt liv för tillfället och du kan med gott samvete luta dig tillbaka och låta andra i din omgivning stå för besluten. Till helgen kan du dock tvingas ta en något mer aktiv roll då en vän rådfrågar dig i en lite känslig fråga. Du finner det inte helt lätt att ge ett svar men kan efter lite betänketid ändå hjälpa din vän.                                   

  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)

 

Den här veckan lämpar sig mycket bra för alla slags möten. Om du har något viktigt möte inom ditt arbete så bör du försöka att planera in det redan nu. På något sätt har du just nu en förhöjd förmåga att övertala människor. Även på kärlekens område är du framgångsrik för tillfället. Kanske finns det ett möte som kan planeras in även på detta område? 

  
 

Väduren (21/3- 19/4)


Det är viktigt att du ger dina nära och kära mycket tid den här veckan. Varför inte planera in en gemensam aktivitet under helgen? Tyvärr kan du känna dig lite vissen, speciellt under veckans första hälft, kanske är det en förkylning som spökar. Ditt arbete flyter dock på bra och du känner inte att du hindras av att du inte känner dig på topp.

  
 

Oxen (20/4- 20/5)


Du känner dig troligtvis mer avslappnad den här veckan än du känt dig på länge. Detta påverkar också din förmåga att uttrycka dig och göra dig förstådd vilket ger många intressanta möjligheter. Du kan till exempel ta det där jobbiga samtalet som du har skjutit framför dig eller försöka dig på en löneförhandling. Chansen är bra mycket större än vanligt den här veckan för att dessa aktiviteter skall få ett lyckligt slut.

                 

  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

 

Den sista tiden har varit något stressig för dig, och då kan det vara skönt att höra att den närmaste tiden ser ut att bli lite lugnare. Stressen har dock inte brutit ner dig utan du känner att du faktiskt har vuxit lite som människa genom att klara av den här hektiska perioden utan större problem. Att det blir lugnare den här perioden gäller tyvärr också kärlekslivet. Där hade du faktiskt inte haft något emot lite extra aktivitet.                                    

  
 

Kräftan (21/6 - 22/7)

 

Om du är bekymrad över din ekonomi så lämpar sig veckan mycket bra för att ta hand om just det. Du har mycket att vinna på att gå igenom dina utgifter och söka mindre kostsamma alternativ. Din tur verkar vara något bättre än vanligt, speciellt tidigt på veckan men den är inte något du kan lita på när det gäller spel och lotter.                                   

 

  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

 

Om du ingår något avtal den här veckan så måste du syna alla papper noga. Läs det finstilta ordentligt, annars finns det risk att erbjudandet som du tyckte var så bra innehåller dolda kostnader som du inte alls hade räknat med. Försök att få så mycket sömn som möjligt den här veckan. Vissa händelser kräver nämligen att du är riktigt klar i huvudet.

                                                                                                                                             

  
 

Jungfrun (23/8 - 22/9)

  

Det ser ut som om dina dagliga rutiner förändras under den här veckan och det kan bli en liten omställning innan allt sitter. Ta det därför lugnt i början på veckan med så många avslappnande aktiviteter som möjligt. Lite senare på veckan bör du vara redo för nya utmaningar och din energi verkar på sin normala nivå igen.                                    

  

 

Vågen (23/9 - 22/10)


Någon gång under den här veckan kan du komma till insikten att du inte har följt ditt hjärta på sistone. Det kan röra sig om ditt yrkes- eller studieval som nu får dig att tvivla. Du behöver nog ta dig en funderare på om det som du håller på med för tillfället är det du verkligen vill syssla med även i framtiden. I mitten av veckan ser det ut att komma ett positivt besked som har med din ekonomi att göra. Det kommer verkligen lägligt.

  
 

Skorpionen (23/10 - 21/11)

 

Du är riktigt motiverad under veckodagarna och känner att du skulle kunna arbeta eller studera hur mycket som helst. Men ta i inte i för hårt, i slutet av veckan ser det ut att slå tillbaka på dig. Då är energin körd i botten och du vill nog bara sova dig igenom hela helgen. Tyvärr verkar det inte som om dina planer tillåter det.                                    

         

  
 

Skytten (22/11 - 21/12)

 

Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.