Vi använder cookies   Läs mer

VECKA 16

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1)

En händelse från en tid tillbaka ligger fortfarande och gnager. Det ser ut som om det kan vara något gammalt kärleksbekymmer som tynger dig. Om det rör ditt förhållande och du inte har tagit upp det med din partner än så är det nog lika bra att göra det nu. Du vinner inget på att gå omkring och vara sur och har antagligen svårt att lösa problemet på egen hand.   

  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den här veckan ser du ut att kunna lära dig något om dig själv som du tidigare inte visste. En vän eller släkting till dig lyckas få dig uppmärksam på detta. Det är inget negativt utan snarare en egenskap som du inte tänkt på innan. Nu när du får reda på det kan du tycka att det stämmer ganska så bra. För övrigt är du rätt så sällskapssjuk den här veckan och i slutet av veckan så bör du umgås med vänner för att må riktigt bra.                          

  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det ser ut att bli en riktigt mysig vecka. Du får tid att ägna dig åt familj och vänner och det är något du verkligen trivs med. Positivt är också att om det är något du har gått och oroat dig för den här veckan så finns det chans att detta löser sig, helt utan att du behöver göra något. Ytterligare ett stressmoment mindre, men du inser att du bör förbereda dig bättre för att slippa den här oron nästa gång.

  
 

Väduren (21/3- 19/4)

Veckan börjar lugnt och du får tid till att ta hand om arbete och studier. Lite senare på veckan får du däremot möjlighet att ägna dig åt flera sociala aktiviteter. Inte dig emot – du har faktiskt varit lite uttråkad den sista tiden. Om du är singel så är chanserna större än vanligt för att hitta någon. Men räkna inte med att det går lätt – du måste faktiskt anstränga dig ordentligt för att något skall hända på det området.

  
 

Oxen (20/4- 20/5)

Dina instinkter och din intuition är dig till god hjälp under veckans första del. Tänk inte så mycket utan lita på dina känslor så kommer situationen att ordna upp sig till det bästa. Under helgen får du chans att imponera på någon som du ser upp till. Se till att komma väl förberedd till detta möte.                    

  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Det finns stor chans att en vän som du inte varit i kontakt med på länge hör av sig den här veckan. Ge den här personen din tid och ta till dig av eventuella råd som erbjuds. Försök också den här veckan att umgås mycket med vänner och familj, både du och dem behöver lite sällskap den här tiden.                                                                

  
 

Kräftan (21/6 - 22/7)

Veckan lämpar sig inte för att ingå några viktiga avtal, även om det finns personer i din närhet som försöker pressa dig till det. Det är bättre att vänta ett tag, kanske för att du skall tänka igenom vad du själv verkligen vill. Det ser också ut som det finns pengar att spara om du avvaktar. Helgen ser ut att bli trevlig och avslappnad, tyvärr helt utan överraskningar. 

  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

Din sociala och vänskapliga sida är särskilt stark den här veckan och du har en förmåga att få personer i din närhet på mycket gott humör oavsett omständigheterna. På arbetet är du därför något av en mittpunkt den här veckan eftersom du sprider så mycket positiv energi omkring dig. Tyvärr så fungerar det inte lika bra på kärlekens område, det är nästan som om du spenderar all din energi på dina vänner och inte har någon kvar att lägga på din partner.                                                                                                                                                                       

  
 

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du känner dig lyckligt lottad som har dina vänner. En annars rätt så händelselös vecka klaras av med gott humör när ni får göra något kul tillsammans. Försök att planera in något tidigt på veckan så att du kan vara säker på att många kan vara med på aktiviteten. Om du ber någon av dina vänner att i sin tur ta med någon som du inte känner så kan du vara säker på att det blir en ny trevlig bekantskap.                                                                                     


  

 

Vågen (23/9 - 22/10)

Om du köper något tidigt under veckan så verkar det som om ditt omdöme är något dimmigt. Det blir inte alls bra och du vill helst inte kännas vid det där köpet senare. Du som är i ett förhållande kan under den tidiga veckan tycka att din partner inte har hållit ett löfte eller brutit mot ett avtal som ni har satt ihop tillsammans. Det stör dig mycket men du kan senare på veckan inse att det egentligen inte var något att hänga upp sig på.                           

  
 

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.                                                       

  
 

Skytten (22/11 - 21/12)

Detta blir en vecka i princip helt utan överraskningar. På arbetet kommer du att uppleva en vanlig vecka som bara flyter på och i det privata med dina vänner så sker det heller inte något utöver det vanliga. Allt som du har planerat under veckan kommer mer eller mindre att bli som du har förväntat dig. Du kommer antagligen att tycka att det är rätt så skönt med en förutsägbar vecka.