Vi använder cookies   Läs mer

VECKA 40

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner dig optimistisk den här veckan och de projekt och åtaganden som du har går framåt i en stadig takt. Ta tillfället i akt och ansträng dig lite extra nu, så kan du kosta på dig lite vila när humöret och din arbetsvilja inte är lika stor. Under veckan kan du 

         


  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

De flesta av dina ansträngningar kommer att vara lyckosamma denna vecka. Detta är särskilt bra för dig som har något viktigt på arbetet eller i skolan. Du som är i ett förhållande har tyvärr inte riktigt tid att ägna dig åt din partner så mycket som din partner önskar vilket kan leda till lite dålig stämning. Detta är dock inget du behöver känna skuldkänslor för, du måste faktiskt få lite tid att ägna dig åt dina egna sysslor.


    

  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Dina beslut under veckans första del får större genomslagskraft än vad du trodde. Vissa frågor måste besvaras snabbt och just nu upplever du att det faktiskt går bäst om du inte tänker för mycket. Helgen ser väldigt trevlig ut när du planerar den men vissa oförberedda händelser får dig att inte uppskatta den fullt ut. Möjligtvis är det vädrets makter som spökar. 

  
 

Väduren (21/3- 19/4)

Känslor som det är bäst att hålla i schack kan dyka upp med kraft under veckans första del. Det är vissa arbetskamrater eller någon annan som du tvingas att umgås med i stort sett varje dag som verkligen går dig på nerverna och som du har god lust att ge en ordentlig utskällning. Det bästa är om du biter ihop och istället försöker ta ut dina aggressioner genom fysisk aktivitet.   

  
 

Oxen (20/4- 20/5)

Det är massor som skall göras den här veckan, men du gör nog bäst i att ändå försöka ta det lugnt och låta saker och ting får ta den tid det tar. Allting ordnar sig till sist, det vet du ju själv om. Eftersom du är så upptagen så finns det saker som du skulle vilja göra men som du tyvärr måste skjuta på framtiden. Det är dock inte några möjligheter som försvinner, du får chansen att göra det ändå-bara lite senare.


 


  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Dina mål ser ut att kunna nås den här veckan om du anstränger dig lite extra. Tänk bara på att inte gå för hårt fram i din omgivning i denna strävan. Personer kring dig verkar gå igenom en liten tuff period och det minsta de behöver just nu är någon som försöker bestämma över dem utan någon tanke på deras situation.

 

  
 

Kräftan (21/6 - 22/7)

Om du är bekymrad över din ekonomi så lämpar sig veckan mycket bra för att ta hand om just det. Du har mycket att vinna på att gå igenom dina utgifter och söka mindre kostsamma alternativ. Din tur verkar vara något bättre än vanligt, speciellt tidigt på veckan men den är inte något du kan lita på när det gäller spel och lotter.

 

  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du ser ut att stå inför en del förändringar den här veckan. Det är egentligen inte några saker som är nya för dig, men konsekvenserna av dem har inte varit helt tydliga. Du har gott om energi att ta dig an de nya utmaningarna och kan se att mycket gott faktiskt kan komma utav detta i framtiden.
  
 

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du kommer under denna vecka få minst en trevlig kväll ute med en vän eller din partner. Om det inte är du som tar initiativet så kan du nog förvänta dig ett telefonsamtal om detta under veckans första del. Under denna kväll ser det ut som om du kommer att få veta något nytt om den du är ute med. Du kan också få ge råd angående en liten knipa. Det gör du mer än gärna, du tycker bara att det är roligt att få hjälpa till.

            


  

 

Vågen (23/9 - 22/10)

Du verkar vara på rätt plats vid rätt tillfälle den här veckan. Äntligen kan du tycka eftersom du tycker att du annars har haft lite otur på sistone. Men den här veckan verkar du i alla fall ha turen med dig på ett område, nämligen när det gäller kärlek. Du ser ut att träffa någon på ett mycket oväntat ställe och intresset från den du träffar går inte att ta miste på. Kanske är du inte riktigt lika intresserad-i alla fall inte till en början, men då har du åtminstone valmöjligheten.

 

 

  
 

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckan kommer att kräva en hel del självdisciplin av dig. Vänner kan föreslå intressanta aktiviteter men du vet själv med dig att du verkligen måste slutföra något innan du riktigt kan roa dig. Du gör nog rätt i att säga nej till dessa erbjudanden tills du har gjort klart ditt arbete, ditt dåliga samvete hade i alla fall dragit ner nöjet ordentligt.


 

  
 

Skytten (22/11 - 21/12)

Tidigt på denna vecka märker du att du måste avstå från något roligt för att kunna känna ett lugn under resten av veckan. Kanske är det något som måste göras som du har skjutit framför dig och som nu har blivit akut. Det känns, men det är en skön känsla att kunna bocka av detta på din att-göra-lista. För övrigt är det en ganska händelselös vecka, med få överraskningar.