Vi använder cookies   Läs mer

VECKA 15

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1

 

Det har tidigare gått att dra sig ur förpliktelser men den här veckan så tvingas du att ta tag i saker – det går inte att slippa undan. Du bör också se till att arbeta med sådana saker som du har skjutit på framtiden bara för att de är jobbiga. Du har en tendens att lämna saker ogjorda och det fungerar inte i långa loppet – och det är du ju själv medveten om.

  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

 

 Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat    

  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)


Det verkar som om du har något du behöver tänka över ordentligt den här veckan. Försök därför att ge dig gott om tid för vila och reflektion redan tidigt på veckan. Då finner du förmodligen den bästa lösningen på dina problem och har tid att ägna resten av veckan åt något roligare. Slutet på veckan ser ut att bli intressantast för dig om du hittar en aktivitet som inte är så kostsam.

  
 

Väduren (21/3- 19/4

 

 Du måste kanske stå över något du planerat eftersom du tvingas till ändringar i schemat. I slutet av veckan kan du få ett ypperligt tillfälle att ge igen för ett elakt skämt som du tidigare blivit utsatt för. Det kan vara svårt att motstå, men du gör nog bäst i att låta bli. Det är mycket bättre att lämna det bakom sig och blicka framåt istället.


  
 

Oxen (20/4- 20/5)

 

Din tankeförmåga är särskilt bra för tillfället och det mesta som du gör blir positivt påverkat av detta. Under mitten av veckan kan du inte låta bli att tänka på arbete och studier men du kanske bör lyfta din horisont en aning och istället tänka lite mer långsiktigt. Gör lite efterforskningar på det här området nu när du är extra skarp. Du kan få idéer som du kan ha nytta av under lång tid framöver.

  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

 

Denna vecka kan inledningsvis förmörkas av ett litet gräl med din partner eller en nära vän. Det verkar som om det rör sig om något som har med pengar eller arbetsfördelning att göra. Om ni inte går till botten med detta så kan hela veckan bli tråkig. Det ser ändå ut som om ni kan kompromissa om det hela även om det innebär förändringar för er båda. När det gäller arbete eller studier så ser du inte att göra några stora framsteg, men det går sakta men säkert framåt.

  
 

Kräftan (21/6 - 22/7)

 

Försök att göra en liten förändring tidigt på veckan och du kommer att se stora vinster av detta lite senare. Andra kan se denna ändring som lite lustig och ifrågasätta den men just nu behöver du inte deras råd. I slutet av veckan ser du ut att kunna få uppleva en romantisk kväll – särskilt för dig som redan är i ett förhållande.

  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

 


Du kan lätt känna dig något provocerad av några personer i din närhet. Låt det passera, att få en reaktion av dig är precis vad de vill. Som tur är finns det andra människor kring dig som du har lättare att umgås med. Det är speciellt en person som du känner att det klickar med, men du föredrar nog att hålla er relation på ett vänskapligt plan.

  
 

Jungfrun (23/8 - 22/9)

 


Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.

  

 

Vågen (23/9 - 22/10)

 

Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.

  
 

Skorpionen (23/10 - 21/11)

 

Den här veckan blir tung att ta sig igenom speciellt när det gäller arbete och studier. Du är helt enkelt trött, kanske på grund av sömnbrist eller så kan det vara dåligt väder som påverkar ditt humör. Försök bara att inte låta ditt humör gå ut över andra så att den här veckan får effekter som sträcker sig längre än dess sju dagar.

  
 

Skytten (22/11 - 21/12)

 

En komplimang under veckan från en vän får dig att känna dig riktigt uppskattad. Det kan behövas eftersom du kan vara lite nere efter ett inköp som tyvärr inte motsvarade förväntningarna. Du vet med dig att det egentligen var lite för dyrt, men det var något du faktiskt inte kunde motstå vid den tidpunkten.