Vi använder cookies   Läs mer

 

Vecka 45

 

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1

 Veckan kan bjuda på en riktig känslostorm. Händelser som i sig inte är så viktiga påverkar dig mer än annars och kan leda till att du brusar upp mot både familjemedlemmar och vänner. Var noga med att inte belasta dig själv för de här urladdningarna – alla har rätt att må lite dåligt ibland.

  

  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det verkar som om någon som du träffar på ganska ofta är lite kär i dig. Detta hade du inte räknat med alls och du blir nog ganska förvånad när du får reda på det. Antingen listar du ut det själv eller så är det någon annan som råkar försäga sig. Du blir antagligen smickrad av detta men tyvärr så är du nog inte särskilt intresserad själv.

  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.                

  
 

Väduren (21/3- 19/4

Du känner verkligen för att göra stora förändringar den här veckan, men frågan är om det inte vore bäst att göra en liten förändring först och se hur det går? Om du ändå bestämmer dig för att göra den stora förändringen – bered dig då på att vissa vänner har ett och annat att säga om detta och inte alls är så entusiastiska över detta som du är.

  
 

Oxen (20/4- 20/5)

 Om du är i ett förhållande så kan veckan blir rätt så tråkig. Du är trött på att det inte händer något och kan lätt beskylla din partner för detta. Irritation föder irritation och det kan snart utvecklas till ett storgräl om du inte avbryter det tidigt. Kanske bör du inte förvänta dig särskilt mycket från din partner den här tiden utan planera in någon rolig aktivitet med dina vänner istället.                    

  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan ser det ut som om du lyckas njuta av de enkla sakerna i livet. De aktiviteter som du tidigare bara hastat dig igenom får liksom en ny mening och du känner dig lugn och harmonisk av detta. Det är något du verkligen behöver eftersom du ser ut att gå igenom en lite turbulent tid när det gäller arbete och studier.  

  
 

Kräftan (21/6 - 22/7)

Att vara en god lyssnare är a och o den här veckan. Ofta kan du tycka att du lyssnar på vad andra säger men du verkar inte riktigt ta in budskapet från de andra, de tycker i alla fall inte dem. Om du är sugen på att byta jobb eller kanske göra något helt nytt så passar den här veckan bra för planering inom detta område.                   

  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

En kär gammal vän ser ut att göra dig besviken under den här veckan och detta kan förändra hur du ser på den här personen. Låt inte detta påverka er vänskap för mycket. Det här är trots allt bara första gången din vän sviker dig och ni har en lång vänskap bakom er som inte bör förstöras. Den här händelsen kan förmörka hela din vecka vilket syns tydligt på ditt humör under den här tiden.                                                                

  
 

Jungfrun (23/8 - 22/9)

 Ditt arbete eller dina studier är lite mer stressframkallande än vanligt. Andra kan försöka att ge dig några av deras arbetsuppgifter. Lär dig att säga nej till dessa, särskilt om du är trött och behöver vila. Men gör det på ett snyggt sakligt sätt – vissa personer har lite svårt att bli nekade tjänster och det är det bra om du inte blandar in dina känslor för mycket i detta.

  
 

 Vågen (23/9 - 22/10)

 Den svartsjuka du kan uppleva från din partner är ett tecken på brist på ömhet. Om du bara anstränger dig en smula så får du så mycket tillbaka. Under den senare delen av arbetsveckan uppenbarar sig en möjlighet där du kan påverka hur din arbetssituation ser ut framöver. Att ta chansen ser du som en självklarhet.                  


                   

  
 

Skorpionen (23/10 - 21/11)

En god middag under veckans första dagar får din upp din energi och håller den uppe under hela veckan. Du känner dig ovanligt klar i hjärnan och det känns som om du tar bättre beslut än vanligt. Försök att få gjord eventuell motion så tidigt under veckan som möjligt annars finns det risk att den inte blir gjord alls. Om det är något som du övar dig på så finns det en god chans att denna vecka blir något av ett genombrott.

  
 

Skytten (22/11 - 21/12)

Den här är veckan är mycket positiv särskilt när det gäller kärlek och vänskap. Någon som du tidigare har betraktat som fiende gör dig förvånad genom sitt vänliga agerande och detta medför antagligen att ni kan lägga allt gammalt groll bakom er. Du som letar efter ett nytt förhållande har störst chans att lyckas under mitten av veckan.