Vi använder cookies   Läs mer

 

Vecka 42

 

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Bli inte förvånad om du märker att personer observerar dig noga under denna vecka. Detta verkar bero på att du gör det mesta rätt för tillfället och att de är intresserade av hur du egentligen gör för att lyckas. Nu har du också chansen att imponera på dem du ser upp till. Kanske finns det någon chef som det lönar sig extra mycket att ligga bra till hos. Lägg din ansträngning där, det kommer att löna sig ordentligt i framtiden.

    

  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan ser ut att bli ganska så händelselös, i alla fall på kärlekens område. Men det lilla som händer tycker du är mycket positivt. Det finns en god chans att du under veckan får ett svar på något du gått och väntat på en längre tid. Inte en dag för tidigt tycker du, men blir kanske inte lika glad över det som svaret innebär – det är nämligen mer eller mindre det som du hade förväntat dig.

  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Känslor verkar förstärkas av stjärnornas inflytande för tillfället. Det kan både vara negativt och positivt beroende på hur veckan utvecklar sig för övrigt. Om du är lite nere så kan räkna med att det känns än lite tyngre, men om du andra sidan är på gott humör så kan veckan bli den bästa på mycket länge. Du kan påverka detta något genom att försöka ägna veckan åt det du verkligen roas av och inte begrava dig i för mycket jobb och för många måsten.                                      

  
 

Väduren (21/3- 19/4

Ta inte något för givet denna vecka. Bli inte förvånad om något som du har planerat rinner ut i sanden. Dina vänners löften är heller inget att lita på för tillfället, det verkar som om de gör så för att irritera dig, men det beror antagligen bara på ren tankspriddhet. Du får i alla fall mycket gjort inom arbete och skola, men humöret blir inte särskilt mycket bättre för det.  

  
 

Oxen (20/4- 20/5)

Ett möte som du har sett fram emot kan tyvärr bli uppskjutet. Du tycker att det är retfullt men kan det se det positiva i det, nu kan du ju förbereda dig ännu bättre. Ett erbjudande som du får till helgen kan se väldigt lockande ut på ytan men du bör undersöka det noga, risken finns att du blir lurad om du inte ser upp.  

  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan ser du ut att kunna lära dig något om dig själv som du tidigare inte visste. En vän eller släkting till dig lyckas få dig uppmärksam på detta. Det är inget negativt utan snarare en egenskap som du inte tänkt på innan. Nu när du får reda på det kan du tycka att det stämmer ganska så bra. För övrigt är du rätt så sällskapssjuk den här veckan och i slutet av veckan så bör du umgås med vänner för att må riktigt bra.

  
 

Kräftan (21/6 - 22/7)

Början på veckan ser ut att bli riktigt bra och du lyckas i nästan allt som du tar dig för. Slutet på veckan ser dock ut att bli lite tuffare. Det ser ut som om du kan dra på dig en mindre åkomma som till exempel en förkylning och detta påverkar antagligen din energi negativt. Försök därför att inte planera något viktigt till helgen utan hellre skjuta detta på framtiden ett tag.   

  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

Den här tiden verkar det som om du vill vara lite rebellisk. När någon säger till dig att göra en sak så blir det som att du absolut inte kan lyda - bara för sakens skull. Det här kan få förhållanden med vänner och arbetskamrater att gnissla lite men det går snabbt över när du känner att du har fått vara trotsig ett litet tag.                                                       

  
 

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Ett möte som du har väntat på länge kommer äntligen att äga rum den här veckan. Det kommer att kännas minst sagt pirrigt men resultatet av mötet kommer med stor sannolikhet att bli mer eller mindre som du önskar. En del kompromisser är nödvändiga men du drar ändå det längsta strået. På grund av detta möte så måste du avstå från en del andra aktiviteter och det gillas inte av alla i din omgivning.      

  
 

 Vågen (23/9 - 22/10)

Känslor som det är bäst att hålla i schack kan dyka upp med kraft under veckans första del. Det är vissa arbetskamrater eller någon annan som du tvingas att umgås med i stort sett varje dag som verkligen går dig på nerverna och som du har god lust att ge en ordentlig utskällning. Det bästa är om du biter ihop och istället försöker ta ut dina aggressioner genom fysisk aktivitet.


                   

  
 

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det verkar vara kärlek i luften och du verkar vara en av personerna som kan dra mest nytta av detta. Någon ser ut att vara intresserad av dig och känslorna kan mycket väl vara besvarade. Det kan komma från ett något oväntat håll men när förvåningen lagt sig så tycker du inte att det är så konstigt egentligen.  
 

Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan lämpar sig inte för att ingå några viktiga avtal, även om det finns personer i din närhet som försöker pressa dig till det. Det är bättre att vänta ett tag, kanske för att du skall tänka igenom vad du själv verkligen vill. Det ser också ut som det finns pengar att spara om du avvaktar. Helgen ser ut att bli trevlig och avslappnad, tyvärr helt utan överraskningar.