Vi använder cookies   Läs mer

VECKA 20

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här är veckan är mycket positiv särskilt när det gäller kärlek och vänskap. Någon som du tidigare har betraktat som fiende gör dig förvånad genom sitt vänliga agerande och detta medför antagligen att ni kan lägga allt gammalt groll bakom er. Du som letar efter ett nytt förhållande har störst chans att lyckas under mitten av veckan.

  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du verkar vara på rätt plats vid rätt tillfälle den här veckan. Äntligen kan du tycka eftersom du tycker att du annars har haft lite otur på sistone. Men den här veckan verkar du i alla fall ha turen med dig på ett område, nämligen när det gäller kärlek. Du ser ut att träffa någon på ett mycket oväntat ställe och intresset från den du träffar går inte att ta miste på. Kanske är du inte riktigt lika intresserad – i alla fall inte till en början, men du har du åtminstone valmöjligheten.

  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den sista tiden har varit något stressig för dig, och då kan det vara skönt att höra att den närmaste tiden ser ut att bli lite lugnare. Stressen har dock inte brutit ner dig utan du känner att du faktiskt har vuxit lite som människa genom att klara av den här hektiska perioden utan större problem. Att det blir lugnare den här perioden gäller tyvärr också kärlekslivet. Där hade du faktiskt inte haft något emot lite extra aktivitet.

  
 

Väduren (21/3- 19/4)

Ditt självförtroende är inte på topp under veckan och det verkar smitta av sig på det som du just nu tar dig för. Allt är inte så svårt som det ser ut, det är bara du som ser på det med lite extra mörka glasögon för tillfället. Lite positivt tänkande skulle göra underverk för dig och få dina aktiviteter att bli så mycket enklare att hantera. Avsätt lite tid åt att verkligen lyfta fram det positiva i allt omkring dig så kommer ditt liv denna vecka att bli så mycket bättre.

  
 

Oxen (20/4- 20/5)

Det finns risk att du blir uttråkad av den här veckan. Allt känns så repetitivt. Du vill ha lite spänning och överraskningar i ditt liv. Som det ser ut nu så får du fixa den spänningen på egen hand, du kan i alla fall inte räkna med att någon av dina vänner hittar på något roligt åt dig. En mindre resa till helgen hade verkligen kunnat pigga upp dig.

  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan bjuder på många stimulerande diskussioner med dina vänner. Det finns stor chans att du upptäcker en sida hos en vän som du tidigare inte har sett, helt enkelt på grund av att ni aldrig har tagit upp just det ämnet till diskussion förut. På kärlekens område ser i alla fall en positiv sak ut att hända under veckan. Det är svårt att förutsäga precis vad det är, men det verkar som om du kommer att bli riktigt nöjd med händelsernas utveckling.

  
 

Kräftan (21/6 - 22/7)

Du som är i ett förhållande får inte uppleva något utöver det vanliga den här veckan. Du och din partner verkar ha funnit era roller och allt rullar på som vanligt. Tidigt under veckan bör du försöka stödja en vän som just nu inte har ett så gott självförtroende. En fika med dig kan ha terapeutisk verkan och är nog precis vad din vän behöver för att bli på gott humör igen. 


  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har svårt att bli kontrollerad just nu. Det spelar inte någon roll vem det är, din chef, någon av dina föräldrar, eller kanske din partner så tycker du att det är lika jobbigt. Försök att hålla tillbaka frestelsen att bita tillbaka hårt när det händer. Denna period kommer att passera och du kommer känna dig som vanligt inom kort. 

  
 

Jungfrun (23/8 - 22/9) 

Det verkar som om någon i din närhet inte riktigt är den som han eller hon utger sig för att vara. Det ser ut som om den här personen har andra avsikter och kanske försöker lura dig. Se upp med erbjudanden som verkar vara för bra för att vara sanna, sannolikheten är hög att det är just vad de är. Positivt den här veckan är i alla fall att kärlekslivet fungerar bättre än vanligt. Det gäller både för dig som är i ett förhållande och för dig som är singel. 

  

 

Vågen (23/9 - 22/10)

Du tycker att du är rätt så medgörlig för det mesta, men det kan förändras den här veckan. Du ser mycket med mer kritiska ögon än vad du brukar. Detta är något som kan förbrylla dem du umgås med, men det innebär snarare att de börjar behandla dig med mer respekt – du är trots allt någon som vågar ifrågasätta. 

  
 

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det här är en tid då du har mycket energi och verkligen kan sätta tänderna i problem som du tidigare har ryggat undan för. Efter att du har löst några av dessa känner du mycket nöjd med dig själv och kan ägna resten av veckan åt att ta det lugnt med gott samvete. Personer runt omkring dig ser ut att imponeras av din plötsliga energi och problemlösningsförmåga.

  
 

Skytten (22/11 - 21/12)

Ta inte något för givet denna vecka. Bli inte förvånad om något som du har planerat rinner ut i sanden. Dina vänners löften är heller inget att lita på för tillfället, det verkar som om de gör så för att irritera dig, men det beror antagligen bara på ren tankspriddhet. Du får i alla fall mycket gjort inom arbete och skola, men humöret blir inte särskilt mycket bättre för det.