Vi använder cookies   Läs mer

 

Vecka 50

 

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckan lämpar sig utomordentligt för att avsluta saker som du har påbörjat. Det finns säkert massor av små göromål som inte är helt färdiga och som bara väntar på att bli slutförda. Om du tar tag i dem så kommer du att känna dig mycket nöjd med dig själv när veckan är över. Tyvärr innebär detta att du inte får mycket tid till dina vänner men det kan du ta igen en annan vecka.


  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du ser ut att ha en smula tur och det kan nog löna sig att köpa en lott eller två. Chanserna till vinst är störst i mitten av veckan så försök att göra inköpet då. Om du tycker att ditt förhållande har varit lite tråkigt på sistone så kan du åter tända en gnista genom att överraska din partner med en god middag under helgen. Det kommer att bli mycket uppskattat.  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)

 

Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du nog planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.

                                 
                            

  
 

Väduren (21/3- 19/4)

Veckan börjar lugnt och du får tid till att ta hand om arbete och studier. Lite senare på veckan får du däremot möjlighet att ägna dig åt flera sociala aktiviteter. Inte dig emot – du har faktiskt varit lite uttråkad den sista tiden. Om du är singel så är chanserna större än vanligt för att hitta någon. Men räkna inte med att det går lätt – du måste faktiskt anstränga dig ordentligt för att något skall hända på det området.


                           

  
 

Oxen (20/4- 20/5)

Dina pågående projekt rör sig knappast framåt alls den här veckan. Det är åtminstone så det känns. För att bryta detta dödläge är det en god idé att rådfråga andra i din omgivning om hur de ser på saken. Du vill helst sköta detta själv utan någon annans inblandning men ibland är det faktiskt nödvändigt att be om hjälp.

                                  

                          

                                   

  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Dina beslut under veckans första del får större genomslagskraft än vad du trodde. Vissa frågor måste besvaras snabbt och just nu upplever du att det faktiskt går bäst om du inte tänker för mycket. Helgen ser väldigt trevlig ut när du planerar den men vissa oförutsedda händelser får dig att inte uppskatta den fullt ut. Möjligtvis är det vädrets makter som spökar.

                     

                                


 
 
   

  
 

Kräftan (21/6 - 22/7) 

Denna vecka handlar mycket om att motstå frestelser för dig. Så fort du ser något eller (någon) som du vill ha så känner du att du verkligen måste ha det och kan få svårt att få ro innan du fått det. Du behöver nog tänka igenom dessa situationer lite extra, annars finns det stor risk att du ger dessa saker för stor uppmärksamhet och inte lägger krutet på aktiviteter där det behövs som mest. Att fråga en vän om råd innan du handlar kan vara en bra strategi.

                                

  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

Under veckodagarna tycker du inte att något utöver det vanliga händer. Till helgen måste du se upp med vad du säger. Det finns risk att du avslöjar en väns hemlighet om du inte håller tungan rätt i mun. Pinsamt är bara förnamnet och det kan dröja innan din vän anförtror sig till dig igen. Helgen lämpar sig bäst för eventuella inköp.

                           

  
 

Jungfrun (23/9 - 22/10)

Det verkar inte spela någon roll vad du gör. Under den tidiga veckan försöker du vara så trevlig som du kan, men ändå verkar det som om folk irriterar sig på dig. Kanske beror det på att du anstränger dig för mycket. Om du är lite avslappnad skall du se att det löser sig. Du kan känna dig rätt sliten i slutet på veckan men ditt humör är ändå på topp.

                              


                                       

  
 

 Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan kan du blivit något osäker på den karriär du har valt och kan ifrågasätta dina tidigare val och önskningar. Kanske är det så att du har mognat lite under de senaste åren och kan se på din situation med lite visare ögon. Det tåls i alla fall att funderas på och ju tidigare du gör det desto bättre.

  

 
  
 

 Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du känner verkligen inte för att göra nyttiga saker den här veckan. Jobbet känns segt och om du fick bestämma skulle du göra något helt annat. Någon gång under veckan kan du tvingas att ändra åsikt om någon du tidigare ogillade. Personen visar sig från en helt annan sida, men du kan inte låta bli att tänka att det kanske finns dolda avsikter med personens beteende.  
 

Skytten (22/11 - 21/12).

Det ser ut att bli en riktigt mysig vecka. Du får tid att ägna dig åt familj och vänner och det är något du verkligen trivs med. Positivt är också att om det är något du och oroat dig för den här veckan så finns det chans att detta löser sig, helt utan att du behöver göra något. Ytterligare ett stressmoment mindre, men du inser att du bör förbereda dig bättre för att slippa den här oron nästa gång.