Vi använder cookies   Läs mer

VECKA 49

  
 

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du har något känsligt att ta upp med en person så ser denna vecka ut att vara idealisk för detta. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad av hur förstående personen i fråga kan vara och det känns också mycket skönt att bli av med det här som har gått och tryckt dig en tid. På kärlekens område händer det inte mycket den här veckan, allt är sig likt och det kan du tycka är lite tråkigt, du hade faktiskt inte haft emot en del förändringar.

  
 

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du känner verkligen för att göra stora förändringar den här veckan, men frågan är om det inte vore bäst att göra en liten förändring först och se hur det går? Om du ändå bestämmer dig för att göra den stora förändringen – bered dig då på att vissa vänner har ett och annat att säga om detta och inte alls är så entusiastiska över detta som du är.

  
 

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är oftast bra att säga sin mening men ibland kan du bli lite för tydlig. Tidigt under veckan finns det risk att en sådan situation uppkommer och då gäller det att du tänker lite extra på vad du säger för att din önskan att egentligen bara hjälpa till inte skall låta som ren och ram kritik. Försök att hålla i pengarna under slutet av veckan. En vara som du vill ha ser du ut att kunna få betydligt billigare om du bara väntar lite.

  
 

Väduren (21/3- 19/4)

Det finns vissa saker som du verkligen inte har lust med och dessa saker skjuter du upp så långt det bara går. Men sakerna försvinner ju inte för det – det har du ju märkt. Tyvärr så verkar denna vecka just vara en sådan vecka där du verkligen måste ta i tu med vissa saker. Tråkigt – men nödvändigt.

  
 

Oxen (20/4- 20/5)

Din vilja att utforska världen omkring dig är större än vanligt den här veckan och du kan lätt få lust att planera framtida äventyr och resor. Bli inte besviken om möjliga reskamrater inte helt och hållet delar din entusiasm. Låt inte dem hålla tillbaka dina högtflygande planer utan planera själv om så krävs, så får de ansluta senare när de ser hur roliga dina framtida äventyr faktiskt kommer att bli.

  
 

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du mår riktigt bra den här veckan och har verkligen lust att aktivera dig. Den tid du spenderar med vänner ser ut att bli mycket lyckad och fylld av roliga infall. Under den här tiden har du också lätt för att skapa nya kontakter och vänner. Det kan till och med röra sig om någon som du efter tag kan se som mer än bara än en vän. Tag tillfället i akt nu när allting verkar falla på plats för dig. 

  
 

Kräftan (21/6 - 22/7)

Du känner verkligen inte för att göra nyttiga saker den här veckan. Jobbet känns segt och om du fick bestämma skulle du göra något helt annat. Någon gång under veckan kan du tvingas att ändra åsikt om någon du tidigare ogillade. Personen visar sig från en helt annan sida, men du kan inte låta bli att tänka att det kanske finns dolda avsikter med personens beteende. 

  
 

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har lätt för att irritera dig den här veckan och verkar tolka allting som andra säger som kritik. Till och med komplimanger kan uppfattas som negativa eller ironiska. Detta kan få dig att behandla de som du tycker allra mest om som sämst och dessa skuldkänslor gör inte precis ditt humör bättre. För att inte tära på dina relationer för mycket bör du nog hålla dig för dig själv så mycket som möjligt. Försök också att senarelägga sociala aktiviteter – då kommer du nog kunna njuta av dem bättre.

  
 

Jungfrun (23/8 - 22/9) 

Om du är i ett förhållande så kan veckan blir rätt så tråkig. Du är trött på att det inte händer något och kan lätt beskylla din partner för detta. Irritation föder irritation och det kan snart utvecklas till ett storgräl om du inte avbryter det tidigt. Kanske bör du inte förvänta dig särskilt mycket från din partner den här tiden utan planera in någon rolig aktivitet med dina vänner istället. 

  

 

Vågen (23/9 - 22/10)

Dina mål ser ut att kunna nås den här veckan om du anstränger dig lite extra. Tänk bara på att inte gå för hårt fram i din omgivning i denna strävan. Personer kring dig verkar gå igenom en lite tuff period och det minsta de behöver just nu är någon som försöker bestämma över dem utan någon tanke på deras situation. 

  
 

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Denna vecka kan inledningsvis förmörkas av ett litet gräl med din partner eller en nära vän. Det verkar som om det rör sig om något som har med pengar eller arbetsfördelning att göra. Om ni inte går till botten med detta så kan hela veckan bli tråkig. Det ser ändå ut som om ni kan kompromissa om det hela även om det innebär förändringar för er båda. När det gäller arbete eller studier så ser du inte att göra några stora framsteg, men det går sakta men säkert framåt.

  
 

Skytten (22/11 - 21/12)

Det blir en rätt så händelselös vecka för dig. Allt är mer eller mindre som vanligt. Kanske inte så roligt eller spännande, men du kan inte hjälpa att tycka att det är rätt så skönt ändå. I mitten av veckan verkar det som om du spenderar lite mer pengar än vad din ekonomi tillåter, men det inget allvarligt – i alla fall inget som du går och oroar dig över.