Vi använder cookies   Läs mer

 

BIO GIDEÅGÅRDEN

 

Kontakt: Gideå Bygdegårdsförening
Skollärarvägen3
890 37 Gideå

Telefon: 0663-40015

www.bioguiden.se www.bioprogrammet.nu

Epost bgf@guid

Hemsida:
www.gideagarden.se

 

 

 
   

Söndagen den 4 Februari

Coco

Kl 15:00

100 kr

Från 7 år

Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation. Miguel trotsar förbudet och upptäcker då ett gammalt släktmysterium vilket leder till att hans familj återförenas på ett både extraordinärt och överraskande sätt.

 

 
 
 

Söndagen den 18 Februari

Fifty Shades Freed

Kl 18:30

100 kr

Från 15 år

Jamie Dornan och Dakota Johnson återvänder som Christian Grey Anastasia Steele i Fifty Shades Freed, det tredje kapitlet baserat på det världsomfattande och bästsäljande ” Fifty Shades” fenomenet.

 
 
 

Tisdagen den 6 Mars

Djungelgänget

Kl 18:30

100 kr

Från 7 år

Barerad på favoritserien DJUNGELGÄNGET – nu som långfilm! Tigerpinvinen Morris och resten av Djungelgänget har de senaste åren sett till att frid och fröjd råder i djungeln. Ända till de en dag råkar på deras farligaste motståndare någonsin – kolan Igor. För att hindra Igors onda planer att utplåna hela djungeln måste Djungelgänget använda all sin list och sitt mod, men också börja jobba ihop med de mystiska ”Champions” som funnits i djungeln sedan urminnes tider.

 
 
 

Söndagen den 11 Mars

Tårtgeneralen

Kl 18:30

100 kr

Från 7 år

Året är 1984 och tv-programmet Rekord-Magazinet utser Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamlås och ett helt land skrattar bestämmer sig Hasse P – nyinflyttad, skuldsatt, möjligen alkoholiserad – för att motbevisa ”Stockholmsjävlarna” genom att bygga världens längsta smörgåstårta. Det blir upptakten till en serie befängda händelser. Men den här dråpliga berättelsen som är hämtad ur verkligheten, handlar också om allt det som sjuder under ytan i vilken liten svensk stad som helst. Framförallt handlar det om en manhämta, hans smörgåstårta och om ett annat slags livsverk.

  

 

 
 

Söndagen den 11 Mars

Tomb Raider

Kl 18:30

100 kr

Censur ej klar

Lara Croft (Alicia Vikander) en ung kvinna som lever sitt liv utan riktning eller mål. Fast besluten att bana sin egen väg i livet vägrar hon att ta över sin försvunna fars, den excentriske äventyrarens, affärsimperium. Lika envist vägrar hon acceptera att han är borta trots att det gått sju år sedan hans mystiska död. För att en gång för alla lösa gåtan kring hans försvinnande ger hon sig av för att hitta faderns senaste kända destination: en mytomspunnen grav på en mystisk ö som tros ligga någonstans utanför Japans kust. Beväpnad med ett skarpt sinne, en övertygade tro och sin hårdnackade envishet måste Lara pressa sig själv bortom alla mänskliga gränser. Överlever hon detta riskfyllda äventyr kan hon lösa gåtan kring sin fars död och förtjäna namnet Tomb Raider.