Vi använder cookies   Läs mer

 

BIO GIDEÅGÅRDEN

 

Kontakt: Gideå Bygdegårdsförening
Skollärarvägen3
890 37 Gideå

Telefon: 0663-40015

www.bioguiden.se www.bioprogrammet.nu

Epost bgf@guid

Hemsida:
www.gideagarden.se

 

 

 

Söndagen den 23 September

 

Superhjältarna 2 3D

Kl 15:00

100 kr

Från 7 år (under 7 år i vuxens sällskap)

 

När den legendariske Blixten McQueen blir omkörd av en ny blixtsnabb generation racers befinner han sig helt plötsligt utestängd från den sport han älskar. För att komma tillbaka in i matchen får han hjälp av en ung och tävlingsinriktad racertekniker, Cruz Ramirez, som även hon har sin egen plan att vinna. Blixten hämtar sin inspiration från den en gång så fenomenale Hudson Hornet och ett par oväntade svängar. Han bevisar att #95 fortfarande är att räkna med när det verkligen gäller!

 
 

Söndagen den 23 September

 

Mission: Impossble – Fallout

Kl 18:30

100 kr

Från 15 år (under 11 år i vuxens sällskap)

 

Även de bästa avsikter kan komma att jaga dig. I MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT kämpar Ethan Hunt och hans IMF-team tillsammans med några bekanta allierade i en tävling mot tiden efter ett misslyckat uppdrag.

 
 

Söndagen den 7 Oktober

 

Unga Astrid

Kl 18:30

100 kr

Från 15 år

 

När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundmentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om när en ung Astrid, trots tidens förväntningar och religiösa påbud, bestämde sig för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta. Unga Astrid är en fri tolkning av händelser i Astrid Lindgrens tidiga liv.

 
 

Smallfoot

Kl 15:00

100 kr

Från 15 år

 

Nu vänds den legendariska myten om Bigfoot upp-och-ner när den unga och energiska Yetin plötsligt hittar något som han inte trodde existerade, en människa! Nyheten kring denna ”smallfoot” ger honom berömmelse och kanske finns det nu en chans att få flickan i hans drömmar. Men samtidigt skapar nyheten kaos i det lilla Yeti-samhället över vad mer som kan tänkas gömma sig där ute i den stora vida världen, bortom deras egna lilla snötäckta by. Smallfoot är berättelsen om vänskap, mod och lyckan över att upptäcka nya ting! Det här blir yeti-kul!