Vi använder cookies   Läs mer

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Pastasallad 4 portioner

 

 

Ingredienser:

  • 4 port pasta (gärna penne)

  • 3 msk olivolja

  • 2 mozzarella (à 125 g)

  • 1 dl avrunna soltorkade tomater

  • 1 gul paprika

  • 1 rödlök

  • 65 g ruccola

  • salt

  • svartpeppar

     

Till servering:

  • ciabattabröd

  • charketurier, t ex salami och lufttorkad skinka

     

    Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Häll av pastan i ett durkslag och spola den kall och låt rinna av väl. Blanda pastan med olivoljan. Tärna osten. Strimla tomaterna. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skala löken, dela och skär den i tunna klyftor. Blanda pastan med mozzarella, tomater, paprika, lök och ruccola. Smaka av med salt och peppar. Till servering: Servera pastasalladen med ciabattabröd och charkuterier.